My Kid

My Kid

miercuri, 20 iulie 2011

Solutie

Am avut o revelatie, nici nu stiu cum dracu de mi-a sarit in capsor. Cam tarziu da' bine ca s-a intamplat. Deci, mi-am dat seama cum poti sa injuri si pe Dumnezeu daca ai chef si sa scapi nepedepsit: mentionezi "pamflet". Ca mi-am amintit de aia de-au scris cu vopsea pe peretii publici "muie basescu si boc", sau asa ceva, si-au fost saltati. Daca erau baieti destepti ar fi scris cat mai mic (cum sunt scrise clauzele din contractele capcana), cu creionu' chimic sub vopsea: "acest graffitti este un pamflet si trebuie tratat ca atare". Ar fi putut fi eliberati, ar fi dat statul in judecata pentru abuz si dupa aia ar fi putut sa mearga s-o violeze si pe ministrul turismului si la urma sa-i spuna de la obraz: "hai fata, nu stii de gluma? A fost un pamflet".

3 comentarii:

  1. :)))))))) hai ca am ras pe ziua de azi.foarte tare! :))))o sa tin minte, in cazul in care se mai trezeste vreun nebun sa ma ameninte ca ma da in judecata. ultima oara m-a amenintat un popa :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai nu e de mirare, nu stii ca unu il daduse in judecata pe D-zeu, acum cativa ani? Daca mai zice popa ca te da in judecata, recita-i cu un subinteles malitios poezia aia din articolul tau cu eminescu, si ii trece in mod cert. Dar de ce te-a amenintat ca te da in judecata? Nu cumva ai scris drespre cum si-o trag popii-n fundulet (bine ca n-am zis cur, nu?)cu alti popi sau cu minori, cum se imbata ca animalele pe la parastase si pomeni, cum cer bani de la enoriasii destul de slabi incat sa le dea, cum indoctrineaza o intreaga turma de saraci cu duhul fara sa le explice ca de fapt D-zeu e in fiecare si nu trebuie un popa denaturat care sa-i faca reclama? Chestii d-astea? :P

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) ai vazut clipul...

    nu..nici vorba..am scris despre o manastire din iasi care a fost traznita si care a ars din temelii iar la final am aruncat..asa..acolo...o chestie ca..Dumnezeu nu da cu paru :))))referindu-ma la tot ce ai spus tu mai sus, bagate in context.

    apropo de popi...astia nu platesc nici un impozit la stat...asta este evaziune fiscala. iau banii si ii baga in buzunar. azi nu mai poti nicimacar sa mori! pana si in mormant ti se cer bani...

    RăspundețiȘtergere