My Kid

My Kid

joi, 28 iulie 2011

Dusmaniti-ma toti/toate

Ce nu-mi place si de ce ma tem eu cel mai mult la o femeie: de faptul ca nu poate insela doar cu corpul. Femeia, cand te inseala, iti fura totul. Pana sa ajunga sa te insele fizic, te inseala sufleteste, moral. Mai intai femeia se indragosteste, "il gaseste atractiv", "interesant" si apoi si-o trage. 
De fapt, cred ca pentru femeie nu exista gestul de a insela. Pentru ea exista doar gestul de a substitui. Ea te inlocuieste, pas cu pas, milimetru cu milimetru, micron de suflet cu micron de suflet.Si asta, culmea, fara macar sa-ti spuna.Joaca la doua capete e urata si perversa si parsiva. Arareori femeia se poate fute cu altul doar asa, de amuzament, ca si cum ar fi singura cu vibratorul. Ea are nevoie de un motiv, de cele mai multe ori ascuns atat de bine si de adanc incat nici ea nu-l mai stie exact. Si nici nu conteaza sa-l stie. Si cu toate astea, important e doar ca tu sa-l intelegi cand esti pus in fata faptului implinit, te uiti la ea ca un idiot si nu stii ce sa faci: s-o bati sau s-o implori. Culmea e ca femeile arareori stiu sa aprecieze superficialitatea exact atunci cand e cazul, desi sustin ca o recunosc: daca te uiti la tatele uneia, "ea" se revolta: "ce, ale mele nu-s frumoase??" - in loc sa aprecieze faptul ca o iubesti cu adevarat asa cum e; daca nevasta-ta afla (de exemplu) c-ai mers la curve - sare ca arsa ca ti-ai bagat-o in alta, fara sa ia in calcul celalat aspect, cel sufletesc. In schimb, ele au legitimitatea de a dezavua, iar tu devii  brusc o pastila de zaharina fapt prin ce le da dreptul de a cauta zahar.
La barbati e simplu, ei cauta doar diversitatea fizica - femeia pe cea pseudo-sufleteasca. Spun pseudo pentru ca asta e doar un motiv de care mai apoi nici ele nu mai stiu cum sa scape si raman in buda. Barbatii se duc, si-o trag si pleaca la nevasta/prietena si-si vad de viata lor.
Sa nu crezi niciodata ca prietena ta  va merge la altul, isi face de cap si maine-l uita, e periculos. Femeile nu se indragostesc neaparat de o persoana, ci mai degraba de o scula. Si pana sa-si dea seama de tampenia facuta, te mai inseala o data: se fut atat de rau cu viata ta incat incepi pana si tu sa ti-o urasti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu