My Kid

My Kid

duminică, 31 iulie 2011

Blitz-krieg intre desfrau si ipocrizie.

Sunt atat de scarbit cand citesc stiri cum ar fi  batalia dintre bendeac si dragusanca incat inspiratia se ascunde schelalaind prin tot felul de colturi ascunse si intunecate, cred ca de teama sa nu fie irosita pe doua pizdipoance supra-evaluate. Ca  asta sunt aratarile astea doua: pizdipoance.
dragusanca e o biata fetita pe care Al de sus a inzestrat-o cu ceva noroc, a prins un tren de occident si a ajuns de la dracu' pana la Bot(e). De atunci....mare lucru n-a facut: a deschis larg cracii, in mai multe randuri, doua-trei scandaluri cu Bot(e), se mai da-n stamba pe la ratatul ala de capatos alaturi de cruduta. Si...cam atat. Mai incearca ea sa para desteapta prin afirmatii de genul "imi plac barbatii cu care am ceva de discutat" dar e atat de simpatica cand o spune incat nici nu te poti supara pe ea, exact ca o maimuta care-ti sparge prin casa: te enerveaza dar in final o intelegi.
bendeac e un mic mamma's boy care face pe duru prin atacuri la adresa tuturor curvetelor care ne-au invadat (in ciuda faptului asta, a fost combinat cu una).A facut niste roluri mari de tot in niste filme in care camerele de filmat trebuiau sa se uite atente ca sa-l gaseasca. E bun la maimutareli inteminabile si fade imitand tot felul de personaje facile si se considera actor. De cand cu Mondenii originali, i s-a urcat faima la capatana aia rasa (ah, iubi, ce dur pari), a mai scris niste idiotenii neverosimile pe blog-ul lui, dar cum alea au avut slaba priza la public, iese la interval urland si incercand sa fie ironic si acid vis-a-vis de niste tute care (in afara cazului in care le zici de mama) habar n-au despre ce balmajeste ala acolo. Are un umor demn de "vacanta mare", pueril si vulgar, bun doar sa-l acoperi cu coji de seminte si peturi de bere. In rest, cred ca e baiat bun, asa, in sinea lui, probabil ca plange cand probabil uda patul noaptea, probabil ca se cam oftica pentru ca probabil nu prea poate avea erectie, ii place sa faca pe interesantul printr-un vocabular plagiat fara succes de prin cartile de Sandra Brown. Cand nu ataca junincile de pe Dorobanti, incearca la pesti mai mari da' o cam festeleste, ca-i sare-n cap crema vedetelor (vezi arsinel si mirabela dauer). Niciodata nu mi-a placut de mirabela asta, cu tot cu evantaiele ei si fetitele "talentate" luate sub aripa sa de closca protectoare, dar mirabela dauer are totusi ceva ce lui bendeac ii lipseste si ii va lipsi mereu: talent. Asa ca a revenit la ce stie el mai bine: maimutareala ieftina si gratuita.
De ce ieftina si gratuita? Pai ce rost are sa te iei de saraca de dragusanca, cand aia scarbeste jumatate de tara si pe cealalta jumatate o lasa rece ? Adicatelea, rade bendeac de dragusanca. Hmmm.....mie-mi cam da cu virgula. E ca si cum un rahat ar rade de altul:  "He he, stii tu unde-ai sa ajungi? "
Si dupa aia se trage apa si se duc amandoi exact acolo unde merita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu