My Kid

My Kid

vineri, 21 octombrie 2011

Stiri si iar stiri - partea a 2-a

1: Click:

Gaddafi, împuşcat în cap ca un animal 

Da' de unde stiti voi c-a fost gaurit ca un animal? Poate aia l-au luat si si-au cerut si scuze: "ne pare rau dar tre' sa-o facem. Cu respect, Smith &Wesson sau Colt sau ce curu meu de pistol/revolver or fi avut aia acolo. 

 Tot click: 
O ştiristă i-a luat locul Ilincăi Vandici în patul lui Marica- probabil ca anunta cel putin trei lucruri:
1. nu mai ai bani pe card
2. vezi iti mai trebuie bani pe card.
3. hai iubitule ca poti sa numeri pana la 2. Doar esti fotbalist. 


Cancan ne informeaza ca Huidu-ii au calcat iar pedala pana la 200 km/ora, cu jaloane printe alte masini, cu pula mea raportata direct sub limbile lor de vedete. Reporterii aia de cacat si-au filmat si vitezometrul, asa, ca si dovada a vitezei cu care merge nebunu'. 
1. poate aia fugeau de voi (oricum nu e nici o scuza)
2. asteptam politia sa se sesizeze din nou cum a facut-o in cazul filmuletelor postate mai demult pe youtube (alea cu oligofreni carismatici conducand cu copitele pe volanul tirului). Ar fi fost fain sa va ciocniti masinile si sa muriti deopotriva; in felul asta ati fi avut audienta imensa. Prevad si titlul: 
"Reporteri tampiti morti au luat in groapa ultimele stiri"


Si ultima stire, ca-mi vine sa vomit, si CEA MAI TARE STIRE, in ciuda accidentului lu' huidu, in ciuda faptului ca pizda aia obosita de zavoranca iar vrea sa faca show, s.a.m.d, nu s-a tiparit inca, dar ar fi cazul: 


LIPSESTE MONICA TATOIU!!!!!!!!
sa-si dea cu parerea tamponului refolosit despre toate cate s-au intamplat. A murit? A fost rapita? Suge pula ca si pana acum, pentru o revenire si mai spectaculoasa? Nimeni nu stie dar simt o miscare suspecta sub birou.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu