My Kid

My Kid

marți, 1 noiembrie 2011

Imi e teama pentru siguranta mea.

Aseara am venit de la o intalnire extrem de amuzanta si interesanta si mi s-au intamplat 2 chestii dubioase si periculoase:
1. tot drumul am fost urmarit si pe strada si in autobuz de 2 persoane suspecte si acum mi-e teama de ceea ce mi s-ar putea intampla. Astazi au fost alte doua persoane care m-au "insotit".
Gandindu-ma mai bine, am realizat ca de fapt este vina mea: acum ceva vreme am facut  ceva extrem de urat si de acolo mi se trage. Mi-e teama sa nu se mai repete sau, Doamne fereste, ceva mai rau. Noroc ca nu sunt un papagal inert si pe langa calculatoare si bloguri, mai am si relatii si...ma descurc destul de bine si cu lovitul. Doar ca aia erau destul de mari. Dar m-a facut sa imi pun intrebarea: daca as fi fost un soricel mic de biblioteca, m-as putea apara, oare? Asa...cat de cat. Sau m-as trezi ca am surprize neplacute si dureroase? Si asta numai din cauza faptul ca mai demult, am facut o greseala si nu am luat in considerare sfaturile celor din jur: N-O FA! RENUNTA! Da' io nu, ca pe atunci eram tinerel si-mi imaginam ca tot ce zboara se mananca. Acu'...va trebui sa trag ponoasele.
2. CRED CA (nu sunt sigur)  un hacker mi-a intrat in calculator si mi-a umblat prin fisiere: muzica, filme, poze, amintiri placute.. Acum imi e teama sa nu apar pe internet, sa ma fac de ras...
Si nu pot sa nu ma tem si sa nu ma gandesc: Ce bine ar fi fost daca nu as fi facut ceea ce am facut si as da orice sa repar greseala..Pentru ca acum aproape sigur ca intr-o buna zi va trebui sa platesc greseala si prostia pe care le-am facut.....
Pizda ma-sii, voi vedea eu ce e de facut pana la urma..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu