My Kid

My Kid

luni, 27 februarie 2012

Socant

O persoana din judetul Calarasi a fost trimisa in judecata de catre procurori pentru ucidere din culpa dupa ce un infractor a fost declarat decedat pe terenul aflat in proprietatea inculpatului, in urma numeroaselor muscaturi cauzatoare de moarte survenite pe intreaga sa suprafata corporala.
"Nu mai exista lege in Romania. Nimic nu mai e corect" a declarat pentru presa Vasile C. supranumit si "Intrarea Oprita". Am lipite pe poarta 2 afise cu Atentie caine rau si vreo 7 cu Aceasta proprietate este pazita de Monica Tatoiu, insotite de poze explicite. Fotografiile nu vi le pot arata pentru ca sunt subscrise legii contra violentei impotriva minorilor. Daca animalu' ala de infractor a intrat in curte sa-mi fure iapa din sopron evident ca monica tatoiu a reactionat pazind drastic proprietatea si sarind la coaie asa ca nu vad de ce eu ar trebui sa platesc pentru faptul ca femeia aia e feroce. In cel mai rau caz ucideti fiara dar pe mine sa ma lasati in pace" a continuat Vasile C.
Autoritatile au mentionat faptul ca inca nu s-a ajuns la un consens cu Asociatia impotriva Eutanasierii Obositelor din Romania (A.E.O.R) pentru a sustine sau infirma o eventuala scoatere din functiune. Insa in urma unui sondaj de opinie efectuat pe un sablon mai m ult decat reprezentativ, de aproximativ de 22.000.000 de romani atat din tara cat si din strainatate - rezulta faptul ca in proportie de 99.99(9)% toti doresc eutanasierea, incinerarea si apoi dizolvarea subiectului in acid sulfuric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu