My Kid

My Kid

sâmbătă, 13 august 2011

Modernism fad.

Am sa incerc sa imi fac un blog romanesc 100%. Adica: fara pareri, fara critici, fara nimic de genul asta. De fapt, pot sa incep de pe-acum.
Azi e sambata, 13.08.2011. Afara a fost cald. Eu am baut bere. Am incercat sa vad chilotii femeilor si m-am uitat la cracii, curul si tatele muierilor de pe strada. Unele erau mari, altele mici, unele lasate si altele asa....obraznice. Dupa aia am mancat o pizza. Acum mananc o shaorma. Am o viata minunata. Maine am sa prepar salata de vinete. Cum se face? Nu e greu: cumparati vinetele, le preparati si dupa aia le mancati. 
Tot azi, am vazut niste flori si ma gandeam cat de frumoasa e lumea. Mirosind florile mi-am imaginat si cat de bine e sa fii un idiot cu ochelari de cal si indobitocit de frica.
Sambata, ora 20:01:20 secunde. Am mangaiat cainele. El s-a uitat la mine impartasindu-mi ideile cretine despre idealismul deformat al  omenirii romane.
Sambata, ora 20:01:48 de secunde: m-am oprit din mangaiat cainele si m-am dus sa ma pis.
Sambata, ora 22:25. Am  terminat de scris articolul, ma simt deja mai bine.
Maine am sa scriu despre cata hartie igienica consum pe saptamana. S-ar putea sa adaug si scopul. Si pozele de rigoare.
Daca e blog romanesc, atunci blog romanesc sa fie.

9 comentarii:

  1. :))))) eu cred ca daca ai avea un blog de genul asta si mediatizat cat de cat (pot sa-ti fac reclama daca vrei) ai avea cel mai mare trafic din romania. Ai fi bloggerul nr 1, cel mai iubit, cel mai apreciat si cel mai cunoscut. Te-ar opri lumea pe strada sa te felicite iar gospodinele sa te imbratiseze, meltenii sa-ti faca cinste c-o bere, sa te bata pe umar sa sa-ti spuna bravo frate! esti de-al nostru! vor dedica manele in cinstea ta si te vor pomeni pe la toate parangheliile. dar trebuie sa-ti schimbi id-ul. ca astia nu asculta JC asculta copilu minune si salam. ai putea sa te numesti mamaliga rece cu ceapa ca romanul tine mult la originile lui culinare. iar la alegeri poti sa candidezi linistit la orice vrei tu. si uite asa vei ajunge primar sau presedintele tarii. fara sa furi voturi. fara sa le dai ulei si zahar. bai niciodata nu am putut sa inteleg ce dracu fac romanii cu atata zahar! pai ma..in magazin asta, zaharu, probabil ca are un pret de 2,3 lei...ce naiba????? daca le dadea o casa, o masina..intelegeam...dar zahar???? si la ce naiba il folosesc? ca doar nu fac ciorba sau tocanita cu el..il pun in cafea si prajituri...romanul ia orice i se da gratuit. orice. daca i s-ar da scobitori le-ar lua multumit ca a primit ceva de pomana. astia nu judeca. bine...misto ar fi sa ia mita si apoi sa nu se duca la vot. dar nasol e ca se duc!!!hai ca am fuga de idei! astia merg pe principiul da-le-ncoace, ca nu strica. sau cum spunea cineva, nu cer de mancare. ah! tre sa ma mut la mine pe blog ca-ti mananc spatiul...:))
    ce face cutu? mai plange noaptea? poate a avut un cosmar. ca stapanul lui, posesor de blog romanesc, a ajuns presedintele tarii.

    o zi faina sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))))))))))) Saru' mana, d-na Mere. Promit c-am sa-mi fac un blog d-asta, ca sa fiu subapreciat,asa,la adevarata non-valoare a neo-poporului roman. Si daca ajung presedinte promit ca tu ai sa fii ministrul propagandei. Cred ca ar fi primul caz din istoria Romaniei in care idiotii care m-au votat au fost idioti binele lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))) ma gandeam sa-ti cer aceasta favoare dar m-am gandit ca-mi vei cere mita pentru un post de conducere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii expresia aia: "eee lasa domnisoara ca rezolvam noi cumva" :))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. :))))) ooo daa!!!!! atunci m-am linistit. ca de fiecare data cand aud expresia asta. de fapt, atunci ma panichez cel mai tare :)))) cumva-ul ala nu mi-a sunat niciodata bine. si, de fiecare data, nu m-am inselat. ultima oara am auzit asa ceva la primarie cand am facut cerere pt locul de parcare. pana la urma, intr-adevar, s-a rezolvat...cumva....dar nu vrei sa stii cum :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca e vorba de o rezolvare cu iz penal, poti sa-mi spui, ca nu zic la nimeni. Un pumn in falca face minuni atunci cand vorba buna rateaza scopul.

    RăspundețiȘtergere
  7. amenintarile, cateodata, au un efect mult mai puternic decat pumnnul sau rezolvarea cu iz penal. desi urasc din tot sufletul sa amenint pe cineva, totusi, trebuie sa recumosc, ai anumite avantaje cand dai cu subsemnatul prin ziar. fie el si tabloid. :D asta se numeste cumva abuz de putere? ups....

    RăspundețiȘtergere
  8. :))) Cred ca se numeste doar abuz :P Dar daca e folosit in mod justificat...Uneori tre' sa cobori...

    RăspundețiȘtergere
  9. :))) a fost un intreg circ...aia a zis ca are un loc, trebuia sa semnez ceva si gata, ar fi fost al meu. dar deschide usa un nene care isteric urla ca i se daduse un loc pe care el nu-l voia. si asta imi ia pixu din mana si il pune pe ala sa semneze..iar ala ia locul :)))) am ramas cu gura cascata...apoi femeia a spus ca/mi face mie rost de altu..:))) ma rog..a cerut bani si atunci am vazut negru in fata ochilor. iar din mom ala nu mai tin minte ce s-a intamplat...:)))

    RăspundețiȘtergere