My Kid

My Kid

vineri, 15 octombrie 2010

Granitul din ring

Un weekend minunat.
Azi am motiv sa ma imbat :)))

Lucian Bute a pastrat pentru a 6-a oara centura de campion versiunea IBF la categorie supermijlocie, invingand prin TKO cu o lovitura scurta subtila; Un Bute relaxat, sublim, magnific, un Bute echilibrat ca in toate meciurile de pana acum; un Bute invincibil neinvins pana in momentul de fata, un Bute aproape perfect...
Gratie televiziunilor din Romania care transmit telenovele si meciuri din Divizia Y, a trebuit sa scormonesc pe net pentru a viziona o inregistrare cam jalnica a TKO-ului..Dar pana la urma, rezultatul conteaza si sincer, fericirea de a stii ca in ciuda proclamarilor adversarilor pe care i-a avut pana acum, Campionul este in continuare indistructibil.  Ooooofffff cand or sa se invete minte ? :)
Cu toate ca se stie de fiecare data cine va invinge, ramane mereu acel bob mic si negru de nesansa, care face ca rezultatul pozitiv sa fie intotdeauna frumos..

Campionul lumii Lucian "Mister KO" Bute intră în ring!! Din păcate, în loc de steagul României, organizatorii au venit tot cu un tricolor, dar al Columbiei.  Gafă monumentală, românul nostru nici nu priveşte steagul.
Ora 06:33-  A început repriza I, 15.000 de canadieni strigă numele românului Bute! Rundă echilibrată, cei doi s-au studiat mai mult.
Repriza 2 - Bute a fost surprins lângă corzi, însă şi-a revenit şi a încheiat repriza cu presiune asupra adversarului.
Repriza 3 - Lovituri puternice de stânga ale românului, care a câştigat clar runda
Repriza 4 - Bute domină duelul, nu îi lasă nici o şansă americanului.
Conform BoxRec, Lucian Bute ocupă primul loc la supermijlocie, în timp ce adversarul său se află pe poziţia a 11-a.
Repriza 5 - Bute îl pune pe Brinkley la podea!! Americanul îşi revine cu greu, invocă faptul că i s-a desfăcut mănuşa pentru a recupera timp!
Repriza 6 - Campionul nostru a câştigat clar şi această rundă, adversarul pare copleşit de loviturile lui Mister KO.
Repriza 7 - Rundă echilibrată, însă per total, Bute este câştigător. Seria bună pe final a românului.
Repriza 8 - Meci perfect făcut de Bute, lovituri la corp, adversarul este umplut de sânge după ce românul i-a spart nasul. E din nou la podea, se ridică cu greu.
Repriza 9 - Bute îl loveşte în faţă pe Brinkley, americanul e la podea şi nu se mai poate ridica. Cere încheierea partidei. Bute învinge prin TKO deoarece nu arbitrul a fost cel care a decis finalul! 

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru link.

    Da, intr-adevar e rusine. Sincer, pentru mine meciul Klitschko - Briggs e oarecum umbrit de faptul ca vedem in direct main-eventul unor straini iar pe cel al compatriotului nostru ne chinuim sa-l dezgropam din "www".
    Oricum ma bucur pentru Bute si sper sa continue tot asa..

    RăspundețiȘtergere