My Kid

My Kid

duminică, 11 septembrie 2011

Pamflet francofon


Francezii iar bat pula de noi. Un neam de corcituri obtinut din negrotei de prin toate insulele africii, un trib de ipocriti fanfaroni a caror intreaga istorie a fost bazata pe exagerari si eroism mincinos isi permite sa spuna orice le poftesc inimioarele alea dintr-o tara cucerita intr-o singura zi.
O fi datorita tiganilor care au impanzit franta cu corturile lor? O fi datorita hotilor deopotriva romani si tigani care fura din magazine si cersesc in metrourile frantei ? Nuuu….nu e din cauza lor. Ei doar au dat startul unei pareri tot mai degenerative ale francezilor la adresa noastra. Ei au fost doar motivul pentru care francezii iti permit sa ne scuipe-n fata ori de cate ori au sau n-au erectii intelectuale intr-o dimineata insorita. Ce e mai grav nu este faptul ca trateaza glumele ca fiind glume – si eu stiu poante misogine dar stiu ca sunt doar poante. La nasosii aia ganguritori de sunete fonfaite pe ciocuri coroiate de cioara, tot ce spun despre noi spun prin prisma bancurilor pe care ei le iau drept realitate. “umorul”, “satira” sunt doar scuze pentru a spune ceea ce gandesc si cred despre noi: o adunatura de tigani, hoti si cersetori nespalati. Indiferent ca o spun in bancuri sau vorbesc pe la colturi. Iar gestul rahatului de sarkozy cand l-a tratat pe basescu exact ca pe unul din umorul lor, este cam reprezentativ.
Francezii ne scuipa, isi cer scuze si apoi ne scuipa din nou. Si noi stam si ranjim ca niste dobitoci in fata trenului: lasa ca ne loveste, ne trece si poate nu ne mai loveste.
Dezertori putind a branza, imputiciunile Europei, sunteti printre cei mai jegoase popoare din Europa (asta e statistica) , frantuzoi cu pule-mici (si asta e tot statistica), lasii cacanari ai Europei – asta o stim cu totii, broscari si branzari, in al doilea razboi n-aveati arme, aruncati in germani cu bucati de branza, impotenti degenerati, sunteti printre cei mai slabi amanti, aveti niste femei strambe si nespalate, ca mai bine-l regulez pe Bart Simson, urati ca dracu cu nasurile alea coroiate si urechile ca de primate, fiind toate astea, voi va permiteti sa ne catalogati drept hoti si tigani colcaind a paduchi ?

Dar imi place atitudinea majoritara minunatului nostru popor: omenia, bunatatea proverbiala si crestinismul ortodox de care concetatenii nostri dau dovada: eh...nu e o gluma buna, dar e doar o gluma…
Si daca maine bat vreun imputit de broscar pe strada, o sa fiu acuzat ca-s xenofob. Si o sa fiu tras de urechi pana imi ajung ca ale maimutoiului pitic de sarkozy si-am sa fiu aspru dojenit: mai, nu omul ala a spus glumele..nu sunt toti la fel.
Cum pot unii “romani” corciti probabil cu tigani rapanosi, cum pot sa incerce sa inteleaga umorul asta putred spunand < degeaba ne cade greu, asta-i adevarul despre noi> si incercand sa gaseasca o justificare pentru opinia grotesca a unui neam care-i mai tiganos decat noi si care in mod repetat jigneste poporul roman? Incluzand acolo si ei, si pe ma-sa, si pe tac-su si pe tot neamu’ lor de lingai care se dau mari moralisti exact atunci cand nu trebuie si in proportii exagerat de cretinoide doar din dorinta de a fi mai "speciali"? Fura si tigani, fura si romani in franta, nu e vb de asta, este vorba de faptul ca romanilor de care vorbeam le place sa latre imbecilitati si sa faca pe geniile chiar daca o fac avand gura plina de cacat.
Si tot asa…si tot asa….peste 6 luni inca o poanta putind a branza si-a picioare nespalate, peste ceva timp – inca una…pana cand romanul cel binevoitor si impaciutor pana in maduva oaselor smerite se va obisnui cu ideea. Si mai mult – pana si noi o sa credem ca suntem asa.

Dar sa vedem cate ceva din demnitatea poporului francez reprezentata de inegalabilul sef de trib: 


 Din pozele de mai sus se poate observa cum cercetatorii germani si americani au reusit sa impartaseasca pentru a nu-stiu-cata-oara in acest secol, aceeasi limbuta adancita intre fese. Observati grija cu care maimutica incearca sa convinga cercetatorii ca merita inca o banana. Este uimitor, e ca si cum animalutul stie, instinctual, ca trebuie sa ranjeasca in numele intregului popor francez pentru a fi bagati in seama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu