My Kid

My Kid

luni, 13 septembrie 2010

Ali Baba si cele 40 de tute

Urmatorul pas dupa crearea unui blog, este de a-mi dedica timpul unei emisiuni la vreun post (care-o vrea el sa fie). Inca nu m-am gandit la un nume, insa ideea o stiu sigur: adun vreo 40 de mahalagioace machiate si fardate corespunzator ca sa nu ma acuze CNA-ul ca vreau sa sperii copiii, fete care nu tre sa aiba cine stie ce scoala (2-3 ani de Italia le-ajunge) ca doar cui ii trebuie minimum de decenta din vreme ce - nu-i asa -scoala vietii e suficienta, si le pun pe fetele astea sa concureze pentru <demonstrati ca nu sunteti niste curve>.

Asta ar fi o chestie retorica, ce fata de gasca - depinde cati sunt intr-o gasca- as vrea sa demonstreze asta? Pai cum bai frate, sa mai ajung in tabloide, scene fierbinti de sex analo-facial, cum sa ajung eu sa cunosc un Iri, un Bot(e), ceva acolo care sa aiba cu 20-30 de (b)ani mai mult decat mine, cum sa ajung eu vedeta daca NU sunt in stare sa demonstrez cu mandrie ca DA, FAC ORICE PENTRU FAIMA SI BANI. Leacul contra cancerului? Sa vindec SIDA? Sa salvez o viata? Aiurea...mai bine particip la o emisiune cu Bote, ca doar, pe langa ca, corb la corb nu-si scoate ochii, restul ar dura prea mult.
Ma uitam cu stupoare zilele trecute la o retrospectiva a emisiunii Burlacul, in care un Bot(e) putin cam trecut, a reusit mai multe lucruri deodata:
1. sa faca o roaba de bani
2. sa-si linga sigur ego-ul de barbat fatal ( al femeilor, ca doar n-o sa faca o emisiune cu barbati)
3. sa scoata ce e mai rau dintr-o cireada de fetite dulci care au luat o pauza de la viata de cartier (de lux)  ca sa se plimbe cu elicopterul.
Daca cineva le-ar fi spus fetelor <sunteti penale> ar fi sarit toate de poponet in sus. Oricum ar fi fost o mare greseala: intotdeauna fetelor de genul asta le-a placut sa(-si) demonstreze ele insele unei calitatile promovate cu succes de-alde Moni.
Am constatat un Bot(e) care pe langa faptul sa flirteaza discret si decent cu ideea de a simti din cand in cand si o imbratisare de femeie (pana la urma viata e scurta, nu? ) mai da si sfaturi tinerelor pubere care din greseala se uita la emisiune. Citez: <pana la urma, falsitatea la o femeie este un atu>. No comment.
Si cand te gandesti ca sunt guri care il condamna pe Mazare c-a spus cum ca <cu femeile noastre putem face turism>. Domne Mazare, ati uitat o specificatie: turism pentru bogati, pentru ca spre deosebire de Indonezia, Cuba, Brazilia, Thailanda si alte tari cu negricioase, fetele de genul asta din Romania se freaca cu aia care platesc ceva mai mult de 10 dolari/ ora.
 La ce sa poate astepta o tara in care mizeria morala, lupta stupida si puerila pentru atentie sunt la moda iar  superficialitatea si cretinitatea sunt litera de lege pentru telul <de a fi cineva>? la ce sa te astepti decat la pizdipoance, femei de o moralitate mai mult sau mai putin controversata? O tara in care genul Bot(e) - asta vorbind STRICT despre cazul de fata-  este curtat ca si cum ar fi un mare geniu si, mai mult de-atat, mai face si audienta, plimba o turma de vite obosite de-atata flendureala prin locuri prin care n-ar fi crezut sa mearga vreodata...si venind vorba de asta, fiecare dintre ele se pretindeau a fi de conditie buna fapt care (dupa parerea mea) ar presupune ca n-ar fi trebuit sa se umezeasca si vizibil si invizibil (adica intre coapse pentru cei mai tari de cap) la vederea unor magazine de bijuterii, statiuni de genul Antalia prezentate fiind ca <exotice>, plimbari cu balonul ,etc. Si, mai ales cand TOATE acestea sunt recomandate si prezentate intr-o emisiune <lider de audienta> ???????
Burlacul lider de audienta????????????????????????????????????????
Un taran care croseteaza chiloti barbatesti, o puscariasa (la propriu) condamnata pentru deturnare de fonduri si devenit peste nopate o adevarata doamna?????? Domnule Bot(e), un ton misterios al vocii si o atitudine indiferenta nu te face mai interesant...si nici vesnica transparenta desi si asta e un mijloc de manipulare scuze dar am uitat cum se numeste.Si asta nu ar fi nimic, trecutul nu trebuie sa fie definitoriu pentru viitorul unui om, insa cand acel om nu reuseste sa-si depaseasca conditia de tampit doar datorita banului....atunci este o problema, as spune eu. O fi avand asta talent (si nu numai la crosetat, cred ca multi baieti veseli pot depune marturie) insa de aici si pana a se bucura de pozitia de sex-simbol, e cam mult...Pentru ca asa promovam tampenia si incet-incet tindem sa uitam adevaratele percepte morale care mii de ani au tinut legat poporul asta corupt si devenit peste noapte ticalosit si cretin. Si nu ma erijez intr-un aparator al bibliei, dimpotriva (de asta si scriu cu b si nu cu B) insa cred ca trebuie trasata o linie groasa intre ceea ce suntem si dorim sa devenim, si ceea ce promovam. NU poti sprijini (nici macar involuntar) prostia sperand sa devii opusul ei...
Da, e putin, Bot(e) o sa dea coltul pana la urma intr-un final, dar nu e singurul Bot(e)...sunt multi pe langa el..Si cred ca pana or sa dea cu totii ortu popii o sa ne ia dracu pe toti..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu