My Kid

My Kid

miercuri, 8 septembrie 2010

Madalina si febra compasiunii

A IESIT LA IVEALA TESTAMENTUL DE SUFLET AL MADALINEI MANOLE !!!!!!!!!!!!!!!
Yuppy :)
Stirea asta pe langa faptul ca mi-a adus aminte ce-am mancat acu 2 saptamani, mi-a stors si o lacrima de suferinta + un sentiment profund de recunostinta feroce vis-a-vis de toti cei care au varsat lacrimi de saurieni in privinta dramei (pentru ca in fond, este o drama).
Este o drama ca, la fel ca in alte cazuri de sinucigasi nu prea mediatizate (ca doar deh, nu toata lumea canta fata draga) gandurile bune de vai de mine apar dupa ce respectivul s-a ascuns la vreo 2 metri sub pamant.
Cacat, hai sa fim seriosi. Bag mana-n foc ca <marea majoritate> ( ca si cum o  majoritate poate fi si mica, nu?) a intuit situatia de instabilitate psihica a persoanei in cauza. dar nu au facut nimic. Si in fond, de ce-ar fi facut? Pana la urma, toti avem probleme, toti avem necazuri, toti avem ganduri legate de ziua de maine. Boooooonnnnn! pai si atunci, ma mir cu surprindere (intentionat am scris asa): De ce e necesar sa iasa la iveala morala ipocrita conform careia fiecaruia ii pare rau ? Daca ar fi interesat pe cineva - ok. Acel cineva ar trebui (si vorbesc de toate cazurile de gen) sa ia masuri intr-un fel sau altul, nu sa astepte un bun prilej de a deplange soarta, in favoarea unei imagini de sine mai bune. De ce oamenii astia nu pot sa taca dracului din gura si daca tot sustin ca NU sunt in goana dupa audienta, sa-si povesteasca sentimentele de tristete prietenilor si presedintilor de asociatie de locatari poate le mai scade din intretinere. Din moment ce nu le-a pasat cat omul era in viata, nu vad de ce i-ar durea-n cur cand ala/aia a dat coltu.
Cand a baut nebuna otrava, am asistat la un adevarat circ la OTV (cu tot cu autopsii psihiatrice post-mortem, fabulatii si rahaturi care te fac sa te intrebi unde pula mea ajunge tara asta, cu-atatia tampiti in ea), ziarele si televiziunile au vuit zile intregi: cine si de ce, cum si cand, unde si cu ce scop etc, am asistat la lacrimi in direct la ore de maxima audienta si am auzit o Mirabela isterica in goana ei dupa audienta si achizitii de noi evantaie, care critica furibunda adevarul de netagaduit conform caruia Madaline avea oaresce pitici pe creieras).
Madalina nu-l vedea pe ex-ul in copilul ei, nu sustinea ca avea 1.000 de defecte (???????????) Madalina nu s-a sinucis pentru c-avea grave probleme de fond, Madalina s-a sinucis pentru ca era prea sanatoasa. Pana la urma asa fac toti oamenii normali: inainte sa ia 2-3 guri de otrava se filmeaza in oglinda intr-un acces de infatuare erotico-egocentrico-narcisist precum ardeleanu: Frumos sunt, fute-m-as ! Din pacate (pentru ea ca  eu unul nu i-am simtit prezenta de caprioara umeda si trista - si nici lipsa)  Madalina a cam exagerat cu fututul de sine: si-a futut singura creierii pana a murit. Dar de ce sa nu scurmam cacatul si sa nu dezgropam mortii (ma-sii) din vreme ce un testament de genul asta, <de suflet>, face pana si pietrele sa planga, ca sa nu mai vorbim de audienta castigata prin bunavointa casnicelor.Ca si daca-si lasa papucii de casa mostenire lu tanti Elvira, se gaseau o armata de tampiti care sa aduca teoria conspiratiei pe noi culmi, nebanuite.
Acum foarte serios vorbind (desi nici pana acum n-am glumit, chiar deloc), orice sinucigas care face pasul asta e demn de mila..E demn de mila pentru ca in ciuda lipsei de tigle pe casa, se mai si confrunta cu o societate care da doi bani pe om, oricare ar fi acel om, abia dupa ce-si tunde ala venele. Traim intr-o societate in care goana dupa viata face ca oamenii cu probleme sa fie ignorati cat respira iar mortii sa fie dati dracului atata timp cat nu mai aduc nici un beneficiu, o societate in care alergatura dupa mancarea pentru copii ucide pana si grija (pana la urma normala si decenta) vizand posibilii sinucigasi nefericiti.
Daca Ion isi ia gatul il plang rudele si prietenii, se aminteste de raposatul 10 minute la stirile bomba de la ora 17 si apoi se prezinta stirile din fotbal. Cu d-na Madalina - treburile stau totul altfel. Ea era o vedeeeetaaaaaa. Sau ex-vedeta? Care din pacate a scos cate ceva rau din oamenii aia simpatici care tot apar la tv intr-o continua prostitutie de imagine. Dar banuiesc ca din moment atat de multi o fac tre sa fie ceva reconfortant in a bate apa-n piua vis-a-vis de un subiect care te face sa exclami gandindu-te la propria viata: Io uite domne ca se poate si mai rau.
Desi nu cred ca Madalina a murit. Ea va dainui (macar pentru cateva zile-luni) in sufletele celor care au descoperit brusc cate o melodie mai de Doamne-ajuta + ca eu cred ca e pe vreo insula secreta: canta alaturi de Elvis, E.T. le aduce cafelele si Jimmy Hoffa incearca sa-i convinga sa faca un sindicat.

Wowoooooo ghiciti ce? S-a dus in pizda ma-sii si subiectul asta.. Astept cu nerabdare urmatoarea descoperire: Madalina era de fapt barbat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu