My Kid

My Kid

luni, 30 ianuarie 2012

Votati Batman !

Caz incredibil in Piata Universitatii: desi printre protestatari s-a aflat si Chuck Norris cu o pancarta:

un  alt personaj si-a simtit facuta prezenta si mai pregnant, prin luarea cuvantului in fata demonstrantilor: Batman. Indragitul justitiar a renuntat de aceasta data la costumul ce l-a facut atat de iubit de fanii din intreaba lume, alegand o costumatie menita parca sa acccentueze incredibila imaginatie de care a dat dovada si in trecut: s-a mascat in ofiter. Cu cascheta, epoleti, haina militara, tot dichisul. Foarte fain, oricum. Cu binecunoscuta indignare fata de nedreptatile din aceasta lume, Batman a renuntat la a salva Gotham City si si-a indreptat sfanta tirada revolutionara spre situatia ingrijoratoare din patria noastra, Romania. El ne-a povestit despre cat de bine ar fi daca impreuna cu Liga Justitiarilor - Capitanul America, Omul Paianjen, Wonder Woman, Iron Man si multi altii - care s-ar masca si ei in militari (mai precis in toata Armata Romana) ar prelua conducerea statului cu o mana de fier si ar conduce cu succes tara mai ceva decat conduce el de obicei Bat-Mobilul. Batman a dat dovada si de o solidaritate extrema cu romanii admitand ca a parasit locul de bastina fara sa anunte autoritatile americane si fara sa plateasca intretinerea la Bat Cave, fapt pentru care ar putea fi penalizat de Asociatia de Proprietari din Gotham.
Cum era si de asteptat, aparitia ineditului personaj a produs consternare si a exaltat pana la juisare toti admiratorii minori, puberi si chiar pe cei oligofreni dovada acestui fapt fiind invitatia acceptata de Batman in platourile Antenei 3. Dupa ce, in cunoscutul spirit al ospitalitatii romanesti, fost servit in culise cu coltunasi de casa si un pahar de suc, justitiarul a fost tratat cu onorurile cuvenite, in platou fiind invitati niste copilasi extaziati ca pot discuta in direct cu idolul lor. Cu o voce tremuranda de emotie si cu o gestica timida, personajul din benzile desenate a lasat de inteles printre cuvintele putin balbaite destinul maret pe care tara l-ar putea avea cu dansul asigurand interimatul. De ce "interimat" ? Pentru ca surprizele pregatite de sugubatul idol al mapamondului au o finalitate apocaliptica: il va instaura la conducerea Romaniei pe si-mai-vestitul Rege Arthur.
Dar superba nebunie "Batman! Batman!" nu se opreste aici. In ciuda faptului ca este un personaj superpregatit pentru lupta, el a declarat presei: "Aici in Romania nu ma simt atat de in siguranta. Am fost urmarit de masini negre si de oameni dubiosi" a sustinut el. "Daca eram la mine acasa le aratam eu ce pot dar aici in Romania voastra nu am jurisdictie deplina. Cred ca au fost oamenii eternului meu dusman de moarte, Joker".

Recent mai multi psihiatri si psihologi de renume au definitivat un fapt intuit de toata lumea dar caruia nimeni nu i-a dat glas de teama sa nu demonteze o frumoasa legenda si sa nu strice visele erotice ale copilasilor: Batman are grave tulburari psihice suferind printre altele de tulburari de personalitate, plancadu-i sa poarte tot felul de costumatii nastrusnice pentru a-si satisface frustrarile dobandite in copilarie, de a salva si el o tara. De exemplu, acum ceva timp s-a mascat in Dan Diaconescu. 

Breaking News:  Batman nu a venit de capul lui in Romania ci a fost adus special de organizatori misteriosi intr-un turneu de promovare, pentru a pune capat crizei. Acestia urmeaza a fi premiati pentru inventivitatea lor, de catre Organizatia Mondiala a Circarilor dar in acelasi timp vor si fi drastic amendati de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru ca nu i-au asigurat medicatie ambulatorie - si de mai multe Organizatii Mondiale anti-discriminare pentru ca nu e frumos sa profiti de oameni cu dizabilitati psihice.
Dar in curand totul se va incheia: conform ultimelor stiri, Batman a fost chemat de sefu' lui direct - Superman - la raport:
- Ma, ti-am zis sa nu mai pleci de-acasa? Stii ca esti bolnavior la cap. Si ti-ai mai si uitat pe masuta de cafea  hartiuta cu numele si adresa, ca doar stii ca te-ai mai ratacit de cateva ori si-a trebuit sa te angajez la Armata ca sa fi tinut sub paza continua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu