My Kid

My Kid

luni, 30 ianuarie 2012

Poveste

Era o noapte racoroasa. Stelele sclipeau la fel ca spirtul sanitar in ochii lui Vasile. Ii propti brusc o mana pe buca stanga in timp ce o ragaitura i se strecura subtil printre masele.
 - Fai pizdo imi da tacto mare bucata aia de movila ?
Ioana zambi misterios. Isi scoase cu meticulozitate pamantul de sub unchiile roase:
- Apoi, stiu eu ce sa zic...
Suflandu-si mucii in tarana, Vasile facu un efort si isi stapani impusul de a-i fute un pumn dupa ceafa. Continua sa-si plimbe palma pe curul fetei. Ioana scuipa doua coji de seminte aflate printre dinti inca de seara trecuta si ii spuse timid ca ea nu stie de planurile a lu al batran si ca tarlaua era in litigiu cu rudele din Focsani.
- Asa ceva este de neconceput, izbucni indignat baiatul. Strigator la cer !

Se facea tot mai frig. Simtindu-i sfarcul intarit de raceala noptii, Vasile considera ca poate fi o coincidenta  fericita intre tzatza intaratata de frig si penisul intaritat de fesele lu' fata aia de langa el. Ceva se potrivea. Considerand ca futaiul era aproape, incerca sa stimuleze imaginatia fetei de langa el  cu ceva subtil:
 - Ce zici , mergem pana-n sopron? Ca mi-e frig si te-as si fute.
Cu glas stins, Ioana ii spuse ca era pe stop si ca ea nu era bianca drangusancu ca sa faca sex cu oricine.
- Mancati-as pula lu tacto mare, da' io-s oricine ?
Vasile era nervos. La cei 160 de centimetri ai sai toti copiii intre 10 si 12 ani il considerau fioros cand se enerva pe timp de vara. Iarna il mai micsora frigul.
Ioana se indigna, ii arse 2 perechi de palme peste obrajii inrositi de emotie si o lua la goana alergand cu pasi mici ca de chinezoaica prin tarana ulitei ce era de-acum inghetata de frig.

Vasile plangea. Isi spuse ca o tarla plina de balarii si musuroaie de cartita nu merita 2 perechi de palme. Se refugie in primele 3 case, viola 3 babe si a doua zi aparu pe prima pagina de la Libertatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu