My Kid

My Kid

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Specia cea mai dezgustatoare

Dintre toate categoriile de tarfe, exista si mereu va exista una anume ce se va face remarcata in viata unui barbat; si anume: tarfa de care te indragostesti.
"Tarfa de care te indragostesti" este acea specie de jigodie care mereu te face sa speri ca se va schimba. Tu mereu speri ca intr-un final viata va fi ok. Pula mea, tu ca umanoid purtator de pula stii, in sinea ta, ca tot cacatul pe care-l mananca fatza de tine e stricat, dar inca mai speri asa, ca fraieru, ca e proaspat.
Tarfe de care te indragostesti nu va fi niciodata genul ala care se duce, se fute pan-o iau toti dracii si apoi vine acasa. Nu. Specia de nevertebrata despre care vorbesc este acea specie care nu te inseala numai cu pizda. Ea te inseala cu tot sufletul. E genul de creatura care injunghie pe la spate atunci cand ti-e lumea mai draga. E genul de egoista egocentica si narcisista pentru care pana si sfarsitul lumii de-ar veni - sa vina. Atata vreme cat ii aduce un beneficiu.
De ce ii spun "nevertebrata". Pentru ca  ea nu are evident, coloana vertebrala. Nu are destul sange-n pizda incat sa recunoasca. Ea minte, minte, minte, asteptand momentul oportun pentru a alege metoda cea mai usoara pentru ea.
Si metoda cea mai usoara pentru ea v fi mereu tacerea si inselaciunea.
"Tarfa de care te indragostesti" nu-ti va spune niciodata din timp: vezi ca am pe altu'. ca pana la urma, tu ca mascul, poti intelege. Dar tot tu, ca fiinta decenta si oarecum corecta, nu poti intelege urmatoarea idee: de ce o muiere care pretinde ca e doamna doar pentru a-ti dovedi intr-un final ca nu e decat o banala curva, se asteapta sa o tratezi altfel decat ceea ce dovedeste ea a fi.
Si daca printr-un absurd universal, tu intelegi de ce o face, inseamna ca perechea aia de coaie pe care natura si D-zeu ti-ao oferit-o, sta degeaba.
De ce uram "Tarfa de care te indragostesti": pentru ca te face sa nu mai fii tu. Din momentul in care constati ca te-a inselat mintind ca o muista oarecare, te face sa nu mai fii tu. Te face sa arunci fara sa vrei, la gunoi, tot ce-ati avut voi frumos sau ma rog, pana si momentele in care ti-ai bagat pula-n ea pana la radacina, sunt uitate. Si cel mai nasol la "Tarfa de care te indragostesti" este faptul ca te face sa-ti fie scarba de ea. 


"Tarfa de care te indragostesti" arata cam asa:

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu