My Kid

My Kid

luni, 19 martie 2012

Nervi

Daca e ceva ce ma enerveaza mai mult si mai tare decat  o intrevedere tatoiu-botezatu, sunt discutiile absolut sterpe si tipic casnico-feminine. In care o ciurda intreaga de viteluse mai mult sau mai putin futute, cu tate mai mult sau mai putin mari - incep sa-si vomite impresiile intelectualo-autistice din uterul din care (eventual) cu greu a reusit sa fete un borac. Si latra ele asa, ca pula la un vagin putred, fara ca: 1. ele sa inteleaga nimic si 2. fara ca nici macar Dalai Lama sa perceapa ceva mai mult decat o usturatoare dorinta de bagare in seama. Mai usturatoare decat prima oara cand Temistocle le-a pacalit ca daca il lasa sa le-o bage-n cur din sfinceterele lor or sa rasara trandafiri si seminte de floarea soarelui ca pe prispa bunicilor lor.
Blogurile si discutiile respective sunt ca un fel de miting al unor zebre rozalii si sterpe prin care fiecare incearca sa-si dea singure limbi in cur sub pretextul ca sunt mai originale decat reclama la balegar de mangusta:
"Uite, fata" par ele sa latre, io m-am ajuns, ce tamponu meu, acu' sunt cosmopolita, am io asa un Mac si un IPhone5.000, in sfarsit am chiloti, nu ma mai sterg la cur cu pietris cum faceam la 29 de ani pe cand credeam ca iepurasu de Paste chiar exista, am blog si socializez cu restul haitei de corporatiste imbecile cu iluzii de intelectuale neintelese si m-am si futut de vreo 3 ori pana la cei 35 de ani, dar pana la urma sunt o doamna c-o sug doar cu ochii inchisi si doar cand sunt  beata" Maine plec la Barcelona si Viena ca sa-mi cumpar sosete in primele 2 ore si in restul de 6 zile sa stau inchisa intr-un hotel de -3 stele. Da-s fericita, ca macar am ocazia sa ma laud.
Din cand in cand - intervine si un aprig sustinator al cauzei feminine. Adica un fel de botezatu dar care care inca mai spera ca daca apuca sa si-o bage intr-un vagin, va izbuti sa renunte la calomnioasa indeletnicire de a scurma cu pula in curul altor bagatori de seama pe bloguri de spalatorese. Asta e singurul motiv. Pentru ca desi seara isi face cate 3 labe cu gandu la Elton John spera ca prin asimilara la o discutie de muieri va parea asa, mai hetero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu