My Kid

My Kid

miercuri, 17 noiembrie 2010

Soriciul si infractorii polenizati cu grade (si interlopii sunt oameni)

Am trait s-o vad si pe-asta: un infractor pupat in cur de un alt infractor dar acesta din urma, cu grade. Nesimtirea si ticalosia  unora e greu de crezut insa da, chiar pot ajunge pana la stele.
Tara asta, pe numele ei Romania se bucura la un moment dat de un anumit prestigiu, indiferent ca era vorba de Aurel Vlaicu, Henri Coanda, Nadia Comaneci sau Gica Hagi. Era, acolo, o urma de mandrie cu aroma de miere care parca mai alunga din gustul acru al unei societati intr-o dezvoltare (speram noi ca prostii) - buna.
Si multele sictireli patologice la care 20 de milioane de romani au fost supusi in ultimii ani, culmineaza - momentan, ce-i drept - cu o aparitie depresiva si MI-ZE-RA-BILA a distinsilor reprezentanti ai legii din judetul Neamt. De ce am folosit pluralul? Hai sa exemplific.

Primele trei aparitii  au fost ale comisarului Soric (imi place numele asta la nebunie) ne intreaba retoric de ce credem noi ca a absolvit liceul (?????????) si in care incepe sa se indigneze mai intai ( citez: cum indrazniti sa faceti asemenea afirmatii - referitor la acuzele aduse de presa cum ca ar fi legat cu obligatii  de interlopii din Neamt), mai apoi incepe sa-i tremure vocea a plans de casnica revoltata, cand aduce vorba despre sotia lui (notar care a mijlocit folosindu-se de ilegal - imprumuturi ale camatarilor).
Ultima perla a comisarului Soric, si cea mai grava dupa parerea mea, este urmatoarea: " De ce este interlop (Gheorghiţă Mararu) pentru că dădea bani la oameni şi le lua camătă?"
Nici in cele mai ude si erotice vise ale mele nu speram ca Soric sa primeasca, imediat dupa declaratii telefonul prin care sa fie destituit si trimis in cloaca de nenorociti din care a fost fatat. S-ar fi putut ca socul sa fi fost prea mare si pentru Fatalau. Insa dupa 2 zile sa mai fie in functie...pe langa asta, culmea mai este si ca toti acei militieni imputiti care au facut zid de solidaritate (si asta in ciuda dovezilor de bun simt elementar)cu porcul cu nume de delicatesa de Craciun, pasandu-le numai de burtile lor umflate - mai sunt si ei in functie.Iar culmea mizeriei este ca acel comisar ( Soric pe numele sau de ciurda) mai este in functie. IN ACEEASI functie, nu numai in aceea de organ multi potent si- intr-o lume decenta - de admirat. ARUNCATI-L LA GUNOI !
Cealalta afirmatie socanta a fost a sefului brigazii de interventii rapide care la intrebarea reporterilor - de ce fatza arestatului a fost ascunsa de cagula, raspunde: "(.....) practic ne-a obligat". Alt cap care ar fi trebuit sa cada. A ramas la locul lui. Aaaa! sau trebuie vreo delegatie, vreun corp de control pentru a verifica afirmatiile porcului cu nume de soric? Ca asa arata, ca un porc rotofei. Trebuie luate amprente vocale? Ce control????? Iar apogeul nesimtirii acestui individ ticalos este ca: "nici nu ma gandesc sa-mi dau demisia" (aprox.)
Sincer nici macar sa ma enervez nu mai pot cand aud asemenea enormitati care raman nepedepsite. Si mai ales cand vad ca toate acestea trec ca si cum nu s-ar fi intamplat, ca si cum vreun politist comunitar ar fi fost prins scuipand in tufis.
Deci:
1. un comisar nu vede nimic ce tine de crima organizata, cand vine vorba de o retea de camatarie si recuperari ilegale, nu vede nimic putred cand nevasta-sa e implicata in asta
2. toata trupa de mascati cu pistoale semiautomate Scorpio (parca din astea au?) este somata de un asasin culcat pe burta, sa ii puna cagula sau el nu se preda.
Nu mai am cuvinte. Probabil dupa ce-mi voi reveni, am sa incep sa injur.
Dar ce conteaza toate astea, cand exista subiecte mult mai interesante care fascineaza dobitocii si nefututele din Romania; Delia Matache a fost filmata-n curu gol. Wow! 
Vreau sa va doara - de 1.000 de ori mai tare decat i-au durut pe altii mizeriile si ticaloseniilor voastre.
Dar nu-i nimic, cand ne-o fi mai rau, o sa fie mai bine decat acum.
Hai (la) soric !!

2 comentarii: