My Kid

My Kid

luni, 27 februarie 2012

Chuck Norris a pus-o

Intr-o emisiune in direct care a fost transmisa inclusiv pe Pluto, Venus, Soare si pe inelele lui Saturn,  Monica Tatoiu a declarat ca il va actiona in judecata pe Chuck Norris.
"Este incredibil tupeul acestui individ. Dupa asa-numitele "Chuck Norris Facts", acest infect a avut nesimtirea de a scoate si o carte pe aceeasi tema. As dori sa-l rog pe acest Chuck Norris sa nu uite de unde a plecat. Sa NU uite ! Sa nu uite nici cine i-a transmis toate acele puteri care se presupune ca le are. Nu ma deranjeaza ca se foloseste de acele forte supranaturale, dar ar fi trebuit sa aiba bunul simt sa mentioneze si sursa care a facut ca ele sa fie posibile" a continuat d-na Tatoiu.
Dupa ce Yoda, Marie Curie, Leonardo DaVinci, Nicolas Tesla si Cicciolina m-au tras in piept furand toata meseria de la mine, apare acest personaj pe care eu l-am invatat tot ce stie si incearca sa fie original. As dori sa ii mai transmit ca daca va continua sa se foloseasca de celebra lovitura roundhouse si sa insiste in a ucide lumea doar cu privirea si de alte capacitati demne de un supra-om, ma voi deplasa personal pana la adresa unde domiciliaza si bine nu-i va fi. Repet, NU ma deranjeaza ca prin sfaturile si antrenamentele facute cu mine a reusit sa cucereasca notorietatea. Dar macar un Multumesc Maestre Tatoiu ar fi putut sa spuna".
"Cand va reusi d-nul Norris sa se imbolnaveasca intentionat de cancer doar ca sa se poate auto-vindeca cu ceai de macese sau cand va fi invitat sa se priceapa-la-ABSOLUT-toate in fiecare emisiune flamanda dupa penibil sau cand va reusi sa dispere o tara cu aparitiile sale total tampite si inoportune debitand imbecilitati, atunci sa se dea mare. Pana la urma - eu reusesc toate astea. Si comparativ cu astea - Chuck Norris facts sunt o simpla joaca de copilasi" a incheiat plina de spume d-na Monica.
Contactat telefonic de catre agentii nostri de teren, Chuck Norris a declarat sub protectia anonimatului:
"Da? Asa a zis? I-as da un cap in gura. Dar mai intai sunt nevoit sa ii cer permisiunea d-lui Temistocle. Stiti...face urat daca fac totul de capul meu"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu