My Kid

My Kid

marți, 18 octombrie 2011

Intrebari tampite de presa

Titlu in Click: "
 
 Cica "Ar trebui sa faca inchisoare?" 
Sper din toata inima ca e o intrebare retorica, pentru ca altfel, raspunsul meu ar fi: "Naaaaaaahhh! dati-i un premiu pentru viteza, pentru marcaje ucigatoare la persoana si pentru tot ce puteti sau nu a concepe". 
Eventual dati-i un premiu pentru vedetism, pentru pula mare batuta pe sicriul a 3 nevinovati si in curand am sa-mi cumpar tanc, am sa merg cu 5 km/ora dar n-am sa ma opresc in ruptul capului, am sa calc tot ce sta-n fatza scrotului meu. De ce? C-asa vrea pula mea, d-aia. Ca am tanc si-s smecher! Ca vreau sa ma faca muistu' ala de badea mircea idiot, in direct, d-aia. 
Ca stiu ca de-mi cumpar tanc - automat am sa fiu o vedeta si e suficient sa merg cu doar 10 la ora ca sa disloc masini si sa strivesc oamenii de vii si pentru ca apoi o tara intreaga de imbecili sa-si puna intrebarea mai imbecila decat ei "daca ar trebui sau nu sa fac puscarie" Pai de ce pula mea mah, investigatorilor, ar trebui sa fac puscarie? Ca doar am circulat cu mult sub viteza legala, spre deosebire de huidu.  Si tot spre deosebire de el, eu nu dau masinile peste cap ci dimpotriva, le apas cat mai la pamant. Si mai sunt si vedeta.
Dar cel putin sunt satisfacut, avand in vedere reactiile la huidu, ca o sa fiu injurat de o turma de cretini si-am sa fiu aparat prin declaratii de cacat de o cireada si mai mare de ipocriti - asta doar asa, ca sa fie ei mai aparte, gen capatos & morar.
Asadar, sa faca puscarie aia care merg ca tampitii c-asa vrea pizda neveste-sii, ca e nervos ca n-a vrut aia sa i-o suga ca-n filmele porno in timp ce conducea si cu puradeii-n spate. Sau mai stiu eu din ce alt motiv pizdos de bucuresti/vedeta, ca eu imi ipotechez casa, cainele, pe tata si tot blocu. Si-mi cumpar un tanc si vin peste cacatii care spun "i se putea intampla oricui" Si inainte sa le treaca senilele peste cutia craniana, am sa le strig usor si tandru: " I se putea intampla oricui care-i  tampit!!! Sugi pula !!! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu