My Kid

My Kid

duminică, 24 iulie 2011

Colivie de Baia Mare.

A fost finalizat gardul anti-tigani din Baia Mare.
Citisem ceva despre asta acum cateva saptamani dar sincer sa fiu uitasem. Insa nu imi imaginam ca asa  ceva s-ar putea intampla in Romania. Si nici acum nu imi vine sa cred ca in ciuda protestelor, proiectul s-a finalizat cu brio. Este o masura ce aminteste de ghetourile naziste, o segregare  ce nu imi imaginam sa se aplice in Romania, a unor oameni de altii; este, intr-adevar o masura radicala. Dar attaaaaaaaaat de binevenita. 
Pai cum altfel sa-i stopezi? Gardul are 2 metri inaltime, zona va fi supravegheata de camere de luat vederi, ce mai, o mica enclava. Sunt curios daca dupa chestia asta or sa mai fie atatea gunoaie pe strazi. Probabil ca da, ca de nu putem lasa gunoaiele, le aruncam peste gard, asa, sa se invete minte. La dracu', eu as fi facut garduri de 4 metri si cu colace de sarma ghimpata pe metereze. Foisoare de paza pazite cu glont pe teava, sirene si reflectoare.
Dom'ne primar de Baia Mare: daca asta n-o sa dea rezultate, faceti dom'ne gardul inalt de doo'j metri si umpleti-l cu apa.

http://www.domnuleprimar.ro/VIDEO-Marele-Zid-Tiganesc-BAIA-MARE-gata-Baimarenii-vrut-mai-mare-Sau-Hitler-simtit-bine-primul-municipiu-ghetoizat-din-Romania-zilelor-noastre-dpe-s-1-a11014.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu